وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی طی دستوری از دو کلیسای رسمی در تهران خواسته که مراسم کلیسایی خود را به زبان فارسی لغو کنند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران "محبت نیوز"، به نقل از خبرگزاری کامپس دایرکت، مقامات امنیتی این دستور را در تاریخ ۲۱ بهمن ماه سالجاری برای کلیسای پروتستان عمانوئیل و کلیسای انجیلی پطرس صادر نمودند.
این دو کلیسا آخرین کلیساهایی بودند که در روز جمعه مراسم کلیسایی به زبان فارسی برگزار می کردند.
کلیسای جماعت ربانی مرکز نیز در سال 2009 مجبور به تعطیل نمودن جلسات روز های جمعه خود به زبان فارسی شد.
در گزارشی از سازمان "میدل ایست کانسرن" در این رابطه آمده است: "این تصمیم بدین معناست که اکنون دیگر هیچ مراسم کلیسایی به زبان فارسی در هیچ کلیسای رسمی در تهران در روزهای جمعه برگزار نخواهد شد." یک مسیحی که خواست ناشناس بماند به این خبرگزاری گفت: "دولت نمی تواند این کلیساها را به کل تعطیل کند، زیرا آنها متعلق به اقلیت های قومی هستند. اما آنها هرکاری بتوانند انجام می دهند تا این کلیساها و گسترش مسیحیت میان فارسی زبانان را محدود و محدودتر کنند. این منبع گفت که این محدودیت های جدید جمعیت کلیسا را به نصف البته کاهش داده است.
این منبع که نامش برده نشده است ادامه داد: "دولت تصمیم دارد تا بطور كلی کلیساها را تعطیل کند، اما به دلیل اینکه این کلیساها توسط ارامنه و آشوریان تأسیس شده اند و رهبرانشان از این دو اقلیت قومی هستند، این کار برایشان میسر نیست. اما حداقل کاری که می توانند را انجام می دهند و مراسم فارسی را لغو می کنند."
گزارش سازمان "میدل ایست کانسرن" در بخشی آورد که: "دستور جدید توقف مراسم کلیسایی به زبان فارسی در راستای سیاست محدودسازی فعالیت های مسیحی از سوی دولت است. این سیاست در نظر دارد این فعالیت ها را به جوامع سنتی محدود کند." این بخش از این گزارش نشان دهنده این است که دولت جمهوری اسلامی برای توقف دسترسی نوکیشان مسیحی ایرانی به مراسم عبادتی مسیحی بسیار مصمم است.
جمهوری اسلامی پرستش همراه با موزیک و پخش کتاب مقدس را در کلیسای جماعت ربانی مرکز ممنوع کرده است. این کلیسا شاخص ترین کلیسای کشور محسوب می شود. دسامبر گذشته نیز در آستانه مراسم میلاد مسیح، دولت دستوری وضع کرد که طبق آن فقط میهمانان دعوت شده اجازه شرکت در این کلیسا را داشتند.
یکی از مسیحیان ایرانی گفت که به تازه گی مقامات دولتی رهبران کلیساهای عمانوئل و پطرس را تحت فشار قرار دادند تا کد های ملی مسیحیان را به آنها تحویل دهند. از این رو بسیاری از اعضای این کلیساها و کلیسای مرکز مشاغل خود را از دست دادند. این مسیحی ایرانی گفت: "اشخاصی را داریم که به دلیل فشار دولت بر کارفرماهایشان از کارشان اخراج شده اند."
این فرد گفت که این تاکتیک جدید دولت برای دلسرد کردن ایرانیان از گرویدن به مسیحیت و بازداشتن مسیحیان از فعالیت های کلیسایی است. "اگر مشکلاتم زیاد شوند زمانی برای شرکت در کلیسا پیدا نمی کنم. مردم شاهد هستند که مسیحی بودن چقدر دشوار است. این تصویر خوبی از مسیحیان ارائه نمی دهد. مردم آنها را می بینند و می گویند که آنها مسیحی شده اند و خدا برکاتش را بروی آنها بسته است."
بیشتر نوکیشان مسیحی ایران در کلیساهای خانگی مختلف شرکت می کنند. آنها حتی برای حفظ امنیت از دیگر کلیساهای خانگی هم با خبر نیستند. مقامات همواره آنها را به عنوان عوامل تبلیغات غرب مورد بازداشت، بازجویی و فشار قرار داده اند. در نیتیجه این نوکیشان مسیحی مجبور به عبادت مخفیانه می شوند.
به گفته این منبع خبری و بر اساس منابع غیر ر سمی در ایران بطور تخمینی 350 هزار نوکیش مسیحی از زمینه اسلام وجود دارد. این منبع در ادامه افزود: "من کاملن معتقدم که تمامی این جنبش در دستان خدا قرار دارد. این فشار ها می توانند ساختمان های کلیسا را متوقف کنند اما متوقف کردن ملکوت خدا در توان آنها نیست."
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر