تخریت خانهٔ حسین در عاشورای ۱۳۸۴ در شهر قم، شهری که مهد شریعت اسلام و مرکز تبلیغ تشیع خوانده میشود، لکه ننگینی شد به دامان داعیان دین و مبلغان اسلام. حادثه ایی که حتی تلاشهای فراوان در سانسور و تحریف و تهمت برای وارانه کردن اصل موضوع هم نتوانست آبروی رفته را به جوی باز گرداند و جالب اینجاست که هنوز هم برای این سوال که به راستی این تخریب و تهاجم چه نتیجهٔ مثبتی را برای عاملان آن به ارمغان آورد، پاسخ منطقی و درخوری وجود ندارد و به راستی تنها خشتهای این حسینه بود که به زمین ریخت چرا که نه تنها از رونق حسینههای دراویش کاسته نشد بلکه اتحاد و همدلی دراویش را نیز دو چندان کرد و این خاصیت مکتب حسین است، حسینی که با خونش عقیدهاش را برای ابد حیات میبخشد و با شکستش، پیروزمندانه دشمنانش را رسوا میکند.
در این ویژه نامه که به مناسبت سالگرد این حادثه منتشر میشود، سعی شده که به ابعاد مختلف ماجرای تخریب حسینیه شریعت پرداخته شود و نتایج و عواقب آن بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
تخریب خانهٔ حسین در عاشورای ۱۳۸۴ در شهر قم، شهری که مهد شریعت اسلام و مرکز تبلیغ تشیع خوانده میشود، لکه ننگینی شد به دامان داعیان دین و مبلغان اسلام. حادثه ایی که حتی تلاشهای فراوان در سانسور و تحریف و تهمت برای وارانه کردن اصل موضوع هم نتوانست آبروی رفته را به جوی باز گرداند و جالب اینجاست که هنوز هم برای این سوال که به راستی این تخریب و تهاجم چه نتیجهٔ مثبتی را برای عاملان آن به ارمغان آورد،
پاسخ منطقی و درخوری وجود ندارد و به راستی تنها خشتهای این حسینه بود که به زمین ریخت چرا که نه تنها از رونق حسینههای دراویش کاسته نشد بلکه اتحاد و همدلی دراویش را نیز دو چندان کرد و این خاصیت مکتب حسین است، حسینی که با خونش عقیدهاش را برای ابد حیات میبخشد و با شکستش، پیروزمندانه دشمنانش را رسوا میکند. در این ویژه نامه که به مناسبت سالگرد این حادثه منتشر میشود، سعی شده که به ابعاد مختلف ماجرای تخریب حسینیه شریعت پرداخته شود و نتایج و عواقب آن بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر